Nieuws

TrendVision Award tijdens de A’dam Fashion Week

Wat een fantastische dagen! Trots op mijn model Lewis Huisman, die al die uren van trainen, voorbereiden en gister en vandaag prachtig werk geleverd heeft! Helaas niet in de prijzen gevallen maar weer een geweldige ervaring rijker tijdens de A’dam Fashion week

 

TrendVision Award Jury Dag

 

Nieuw!! Hello Effortless

Nieuw! De 3 nieuwe producten van Sebastian Professional: Hello Effortless  

  1. Reset Shampoo: Diepreinigende shampoo
  2. Preset Conditioner: Textuur opbouwend, verslapt niet
  3. Shaper iD: Hervormbare textuurspray

 

The Ark

Sabine heeft een educatieve reis gemaakt met Coty Professional. Een prachtige ervaring met veel leerstof rijker.

Stadshoeve

We hebben de zomer afgesloten met een heerlijk etentje bij de Stadshoeve. We verwelkomen Janneke die na haar zwangerschapsverlof per oktober weer aanwezig is. En helaas nemen we dan afscheid van Hanneke, die we heel veel succes wensen met haar opleiding tot Secretaresse.

TrendVision Award Training

Vandaag een zeer inspirerende training gehad ter voorbereiding op de Trend Vision award 2018! Gegeven door Hair dresser of the year Bianca van Zwieten, bedankt!

Solar System Professional

Zon, zee, strand en Solar! Ben je dol op de zon? 🌻 Houd je haar gezond met de Solar lijn van System Professional. Met ingrediënten die je haar beschermen tegen uv-stralen en lekker zomers ruiken.

Tomorrowland

Tomorrowland! Wat een fantastische ervaring om backstage te mogen helpen bij een van de grootste festivals ter wereld! Het thema was onderwater world! Samantha mocht de danseressen en de veldlopers voorzien van een hippe festival look!

De Dutch Haircutters

In juli heeft Samantha een leerzame kniptraining gehad van De Dutch Haircutters waarbij graduatie, diagonale lijnen en bobijnen centraal stonden.

Color Fresh Create

Color Fresh create kan felle tinten maken, van petrol tot high magnenta, een zeer breed fel kleurpalet voor diegene die eens iets bijzonders wil.

Hoera Esmée is geboren!

Almar en Janneke zijn trotse ouders geworden van dit prachtige meisje Esmée!

 

Finale TrendVision Award 2018!

Naar de Finale van de Wella Trend Vision Awards 2018 met dit winnende beeld! Trots op Lewis die prachtig poseerde en haar geduld wist te bewaren, bedankt mijn team voor jullie hulp, dank aan Jitzke die een beeldig portret heeft neergezet!

 

The Launch Live

YESSS!!! We did it again!! Door naar de finale van de Trendvision Award 2018!! #SebMen #Newyorkfashionweek #NewColors #SystemMen #Trends #Trendvision #Uitslag

 

Albert & Hanneke

Vandaag is de grote dag van ‘onze’ Hanneke!! Wat zijn jullie mooi!!! En wat een eer dat ik(sabine) daar mijn steentje aan bij mocht dragen!

 

Dag 6 Color Vision: Color Change

25 jarig huwelijk Henri&Ellie

Color Create

Laat je haar stralen met de Semi-Permanente kleuring: Color Create

Vaderdag Actie

Kadobon t.w.v Knippen Wassen Heren + Luxe toilettas + Mini shampoo voor slechts €15!!

Color Vision Dag 5: Rood

 

Bedrijfsuitje/Vrijgezellenfeest

Niets vermoedend stormden we de kantine binnen om onze collega Ellie te verrassen, en gelukt!!! Ze had niets in de gaten! Een bedrijfsuitje gecombineerd met een vrijgezellenfeest voor Ellie want zij is 25 jaar getrouwd op 9 juni. Het was onwijs gezellig!

Zwangerschaps verlof

Tijd om met zwangerschap verlof te gaan! Lieve Janneke, ga genieten van de bijzondere en mooie tijd die je samen met Almar te wachten staat!!! #SalonImagesbaby

 

Color Vision Dag 4: perfect blond

 

Metamorfose Hillie Feijen

 

Hillie was zeer positief verrast door het resultaat. Heel veel plezier met nieuwe look!

True Matt Lip Fluid

De absolute trend van deze zomer.

Zes verschillende kleuren met een Matt Effect!

Trend Vision 2018

Wat een geweldige dag vol inspiratie en uitdagingen! Binnenkort meer…

Lady’ s Night

Afgelopen woensdag waren wij aanwezig tijdens de Lady’s Night in ’t Witte Peerd. We hopen jullie verblijd te hebben met een passend advies! De winnaar van de metamorfose is Hillie Feijen, van harte gefeliciteerd!

Color Vision

Dag 3: Creative Colors
Deze dag hebben we verschillende nieuwe technieken geleerd. Alles omtrent creatieve kleuringen

Color Vision

Dag 1 Color Vision: Back to Basic
Samantha heeft zich  gericht op de basis van het kleuren, om kleuren goed te kunnen toepassen
Dag 2 Color Vision: Consultation
Deze dag gaat over verschillende elementen van het consult. Welke persoonlijkheid omschrijft jou het beste? #Perfectie #Trendsetter#Ervaring #Eenvoud #Harmonie

Malu Wilz

Na een winterseizoen met diepe, donkere kleuren komt het voorjaar met frisse pasteltinten met opwindende glanseffecten! Dit seizoen brengt Malu Wilz alleen maar vrouwelijke verleidelijke trendkleuren met romantische accenten.
Bijzondere glitter effecten staan op de voorgrond deze zomer en zijn dan ook te vinden in de lente/zomer look van ROMANTIC AFFAIR

Beurs Nieuwleusen

Tijdens de gezellige beurs in Nieuwleusen konden de bezoekers bij de stand van Salon Images iedere dag kans maken op 50% korting op een knipbehandeling. 
De winnaars zijn: Mandy Boer, Gerina Russcher & Sanne Westerik.
Van harte Gefeliciteerd! We hopen jullie binnenkort blij te maken met een nieuwe coupe.

Dames van La Vida

Was gezellig dames!

Winnaars puzzel Salon Images bekend

Afgelopen zaterdag werden de 3 winnaars van de puzzel in het laatst uitgekomen Dalfsennet Magazine van 2017 in het zonnetje gezet. Door het invullen van de puzzel bleef er een zin over. Deze zin kon gemaild worden naar de redactie van het magazine. Uit de vele inzendingen werden uiteindelijk 3 prijs winnaars getrokken. Zij ontvingen afgelopen zaterdag een waardecheque t.w.v. 25,- welke zij online kunnen gaan besteden in de nieuw geopende webshop van Salon Images.

De winnende tekst was: Als je haar maar goed zit. Iedereen die heeft deelgenomen bedankt, gezien het enorme succes van de puzzel zal dit komend jaar zeker weer een vervolg gaan krijgen.

BB CC DD

Nieuw van SYSTEM PROFESSIONAL! We presenteren jullie de nieuwe BB, CC en DD lijn van System Professional Style lijn.

BB BEAUTIFUL BASE LIJN

Zorgt voor een look met natuurlijke veerkracht en beweging. De Beautiful Base lijn bevat vijf unieke styling producten, speciaal ontworpen om een lichtgewicht hold te bieden die er volledig natuurlijk uitziet en aanvoelt.

CC CREATIVE CARE LIJN

Een lijn van 4 producten die ontworpen zijn om ultieme glans en zachtheid te bieden voor looks die er zó zacht uitzien dat je ze wilt aanraken, de Creative Care lijn beschermt en perfectioneert voor een onovertroffen glans en schittering.

DD DYNAMIC DEFINITION

Voor stevigheid die je ziet, maar niet kunt voelen. De Dynamic Definition lijn biedt vier producten die het haar, waar nodig, precieze stevigheid geven en het de hele dag door beschermen, waarbij het zacht gevoel behouden blijft en het haar er vol energie uit ziet.

Nieuw!! Cream Elixer

NIEUW en bij ons te verkrijgen: “CREAM ELIXIR”

Voegt een luxueuze touch toe aan het haar voor geweldige handelbaarheid en een gladde finish. Heeft een lichtgewicht anti-frizz effect zonder in te leveren op het luxueuze haargevoel.

Beschermt tegen veroudering door de zon. Argan-, jojoba- en amandelolie voeden en verrijken het haar.
Gladde en zijdezachte finish!

WEBSHOP SALON IMAGES

Shop nu jouw favoriete producten bij de webshop van Salon Images met 10% korting!!

Fijne Feestdagen

Fijne feestdagen en tot volgend jaar! Dat is wat we de laatste dagen veel gewenst hebben. Lichtjes voor de donkere dagen uitgedeeld en prachtig mooi haar gemaakt.
2017, een roerig jaar om op terug te kijken, mooie trainingen gevolgd, heel veel nieuwe dingen geleerd, finalisten geweest in prachtige wedstrijden, heel veel gehighlight, getoned, geknipt, geföhnd, vlechten opgestuurd, veel geluisterd, minder gepraat, veel gedeeld, plezier gemaakt. Graag wil ik al onze klanten die het afgelopen jaar ons het vertrouwen gunden bedanken! Het mooie van ons vak is dat we mensen blij de deur uit zien gaan, en ze een fijne avond, weekend, of fijne dag en dus fijne feestdagen mogen wensen! Ik hoop jullie allen dit ook in 2018 te mogen zeggen, ik wens jullie bij deze als nog, hele fijne feestdagen en een “gezond, gelukkig en liefdevol” nieuw jaar!
Liefs Sabine