Nieuws

Tijdelijk gesloten

Lieve allemaal,

Wat een dag, of beter gezegd dagen hebben we gehad. Hetgeen wat door je hoofd speelt is wat we doen, wat zegt de ANKO, wat zegt het RIVM. Nou vrij weinig, alleen kunnen ze adviezen geven, daarom maak ik zelf een besluit.

En ondernemers hart dat huilt.

Maar helaas moet ik jullie mededelen dat we tot 6 april ook onze deuren gaan sluiten. Dit hebben we ook samen met onze collega kappers uit Nieuwleusen overeengestemd. Samen sta je sterker.

Alle afspraken komen tot deze datum te vervallen.

Het fysieke contact van ons prachtige beroep is onvermijdelijk, maar is net datgene dat het virus zou kunnen overdragen hierin wil ik geen risico’s nemen.

De gezondheid van mijn personeel, klanten en mijzelf staan voorop alles.

We hopen op jullie begrip en gaan er alles aan doen als deze situatie weer normaal is jullie zo snel mogelijk te helpen!

Liefs Sabine

Salon Images

Nieuwleusen

System professional Nativ

Last van een vette hoofdhuid? Met onze nieuwe hoofdhuid detox lijn, met tot wel 95% aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong.🌱 Zonder parabenen, zonder sulfaten, zonder silliconen. Op de bijgevoegde foto, zie je hoe wij deze behandeling in 5 minuten toegepast hebben.

https://www.systemprofessional.com/nl-NL/products/nativ/nativ_n3

Salon training

Hoe kun je je haar kleuren met een kleuring die minder schadelijk is en toch prachtig is in alle opzichten…

Resultaten van de training, zoals jullie zien, prachtige, zachte natuurlijke resultaten, maar wat vooral belangrijk om te weten is, dat het 50% minder schadelijk is voor het haar als een gewone permanente kleuring! #colortouch #wella #helder #koel #mild #mahonie #sunlights #relights #SalonImages

Kerstborrel 2019

Voor al onze klanten, bedankt, voor jullie inspiratie, gezelligheid, mooie verhalen, lieve wensen en vooral vertrouwen van het afgelopen jaar, we hopen dat we jullie ook in 2020 weer met onze inspiratie mogen overladen! Voor nu rest mij niets anders dan “GENIET” nu, voor zover het kan en mag. Fijne Feestdagen, Team Salon Images

 

Training van Abby Smith

Joel was bij de training, Fashion foiling van Abby Smith, ze heeft weer veel nieuwe tips en tricks gekregen

 

Training van Hans Beers

Ellie is bij de knip training van Hans Beers geweest, ze is weer helemaal op de hoogte van de nieuwste trends

 

 Essential Color training

Joela had de training Essential color. De theorie over het kleuren is weer helemaal bijgebracht

 

GOUD VOOR SABINE VERSTEEG-HUISMAN

Wat een weekend, wat een belevenis. Nog steeds amper te geloven, maar Sabine heeft afgelopen zondag bij de Nationale Trendvision GOUD gewonnen!!!

 

Beelden van Joela en Jeanine

 

Finale dag Trendvision Award

27 oktober was de finale van de Wella Trendvision Award. Hieronder een kijkje van de beelden van Jeanine, Joela en  Sabine

WTVA 2019

Aankomende zondag is het dan zover, de Wella Trendvision Award.. Foto’s volgen..

15 jaar Salon Images

Afgelopen zondag werden we thuis verrast met een heerlijk, goed verzorgt ontbijt, Inclusief een lieve kaart erbij van de dames van Salon Images.
Vandaag precies 15 jaar geleden heeft mijn vader mijn kapsalon aan de Lichtmis geopend. Wat was dat een prachtige dag. En wat waren mijn ouders trots. Terwijl ik gewoon lekker mijn ding ging doen… knippen, kleuren, stylen, iets waar ik nog elke dag ontzettend blij van word! Daarna groeide de salon al snel uit haar jasje. Met als gevolg dat ze verhuisde naar de Backxlaan in Nieuwleusen. Ik, Ellie en mijn klanten gingen mee. Een stap die ik super spannend vond maar waar ik tot vandaag nog nooit spijt van heb gehad. Ik en mijn meiden hebben veel mogen doen, meemaken en bereiken. Live 4 you, met Carlo en Irene, keer op keer de leukste kapsalon van de gemeente Dalfsen worden, zelfs een keer van de provincie Overijssel. De salon wederom verbouwen. We bezochten internationale beurzen, kregen training van de best hairdressers of Londen en Nederland. Een serie mogen maken voor de voor Coiffure Award, een cruise maken langs de Balearen waar we onderweg trainden. Knippen voor KiKa, leuke ladies nights organiseren en vertegenwoordigen. Aanstaande zondag staan we voor de 6 de keer op rij, en dit keer met maar liefst 3 collega’s in de nationale trend vision Award finale….. ja trots ben ik inmiddels wel op wat we allemaal doen. Ik heb studenten opgeleid, samen met ‘mijn’ meiden, getraind in de salon. Gebrainstormd over wat we nog meer, beter en mooier kunnen doen. Heel veel leuke uitjes, etentjes en feestjes gehad. Hoe het soms ook loopt, sommigen kozen een ander pad, anderen horen inmiddels bij het interieur, en enorm blij met mijn huidige team, zonder jullie kan ik het niet en wil ik het niet, bedankt ‘meiden’!!
Een lekker kopje aangeklede koffie of thee, een massage op het hoofd maar ook in de stoel. Een goed advies, en een goede uitvoering. Dit zijn voor mij de belangrijkste aspecten om het jullie als klant naar de zin te maken. Onszelf door al het getrain nog verder te ontwikkelen en jullie nog meer te kunnen bieden. We doen ons best en ik dank jullie voor elke keer weer het vertrouwen. En hoop jullie nog veel jaren van onze diensten te mogen voldoen.

Trouwen

Vrijdag 18 oktober was het de dag van Sven en Linda, Sterre en Liv, en wat was het een gezellige ochtend. Wat is het toch fijn om iemand zo blij te maken met een prachtige coupe, passend bij een geweldige trouwjurk en een sprankelde make-up. Een plaatje samen met twee bijzonder mooie zusjes, die lekker zaten te snoepen terwijl we ze mooi maakten, zonder stress en zin in het feestje van papa en mama! “Sabine, ik vind deze pluk echt zoooo mooi!!” Smelt….
Wat heb ik genoten! En dit stralen de beelden volledig uit! En Elice, wat was het leuk om samen te werken! Linda, Sven, Sterre en Liv, volgens mij hebben jullie een prachtige dag gehad! We wensen jullie heel veel liefde en geluk!

Training GHD

Jenneke en Sabine waren bij de leerzame training van GHD, veel mooie nieuwe tips en tricks geleerd

Training Dry Cutting

Jeanine had afgelopen maandag een training Dry cutting van Bianca van Zwieten, ze is weer helemaal op de hoogte van de nieuwste trends en kniptechieken

Gezellige avond

Een avondje naar de wijnbar Oak in Zwolle

Trainingsdagen voor de WTVA19

Sabine, Joela en Jeanine hebben de 2daagse trainingsdag erop zitten voor de Wella Trendvision Award 2019. Zij hebben veel tips en tools gehad van de educators Luke Benson en Bianca van Zwieten. Op naar 27 oktober, de finale

Terug op de werkvloer

Na haar ongeluk in juni mag Jeanine haar werk weer opbouwen. Zij blij, wij blij, jullie blij!

Een nieuw gezicht

In september start Leoni met de kappersopleiding op het Landstede in Zwolle, haar BOL-stage gaat ze lopen bij ons, hoe leuk is dat!

3 kapsters van Salon Images door naar de nationale finale Trendvision Award 2019

In september mogen Sabine, Jeanine en Joela deelnemen aan een tweedaags trainingsprogamma van de Nederlandse Wella Trendvision Award. En daar op volgt in oktober de finale. Wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen. We maken moodboards en op die manier ontstaat er en persoonlijk concept. Het gaat immers niet alleen om het kapsel, ook de styling en visagie telt mee. Er moet een totaal plaatje ontstaan.

Chantal & Gerben zijn getrouwd

Op 31 mei mocht Jeanine het haar van de bruid Chantal verzorgen. Nogmaals gefeliciteerd met de trouwerij.

Afscheid Samantha en even op ziekenbezoek bij Jeanine

Vanmiddag hebben we dan echt afscheid genomen van Samantha😢, ze heeft het erg na haar zin bij Xando, zoals we al zeiden, we missen je…. gelijktijdig een bezoekje gebracht aan Jeanine…Zij is op dinsdag 11 juni aangereden door een auto tijdens het hardlopen, daarbij heeft ze aan haar linkerbeen een open dubbele botbreuk opgelopen. Na 4 dagen in het ziekenhuis gelegen mocht ze naar huis. Ze zal de komende tijd uit de running zijn….het herstel aan haar been heeft veel tijd nodig… namens haar bedankt van alle lieve berichtjes die ze heeft ontvangen.

Color craft technieken

Joela is op de training color craft technieken geweest, zij is weer op de hoogte van de nieuwste kleurtechnieken

Sabine terug van haar verlof

Sabine is per 28 mei ons team weer gaan versterken.

Haar werkdagen zijn;

Dinsdag 9.00 – 21.00u
Donderdag 9.00 – 16.30u
Vrijdag 8.00 – 18.00u
Zaterdag eens in de 3 weken

Trendvision 2019

We zijn begonnen, voor de Wella Trend Vision awards… word vervolgd!

Afscheid Samantha

Afgelopen weekend hebben wij het afscheidsetentje gehad van Samantha. Zij gaat ons per 31 mei helaas verlaten. Een andere uitdaging, werken bij Xando! Wij wensen haar heel veel succes in de toekomst!! Wil je nog geknipt of gekleurd worden door Samantha? De maand mei staat ze nog voor je klaar.

Inspiratie/ Info avond over Trendvision award 2019

Jenneke en Joela waren op de nieuwe locatie in Nieuwegein over de Trendvision award 2019. Zijn jullie ook weer benieuwd naar onze creaties van dit jaar?!

Identiteitstraining Dag 1/2

Jeanine heeft inmiddels haar trainingen indentiteit gehad. De training ging over haar eigen identiteit, de ontwikkeling van haar zelf naar de salon toe

High-Tea

Een gezellige high-tea gehad bij Sabine in de tuin

Master Class Curls Cutting

Jeanine is op curls cutting training geweest bij Bianca van Zwieten

Hair Care Lovers

Ellie is op advies training geweest van System Proffesional.

GHD Education

Samantha heeft een 2 daagse GHD style squad training gehad. Ze is nu GHD specialist en heeft haar certificaten behaald.

Nieuwsbrief Februari/Maart

 

Welkom Lievelot

Een klein kindje erbij
Een wondertje vol vuur
Vult dagen met warmte
Met liefde heel erg puur

💕01-03-19💕 is Lievelot geboren.

Dochter van Sabine & Freek,
zusje van Vlinder & Violet.
Moeder en dochter maken het goed!💕

Trots!!

Berend & Bettina

Wat een prachtig bruidspaar! Van harte gefeliciteerd en veel geluk!

Sabine Verlof

Wat een verassingen allemaal vandaag, lieve collega’s en klanten, bedankt! Ik ga lekker genieten van mijn verlof en hopelijk mag ik jullie snel prachtig nieuws brengen!

Winnaar, leukste foto met schort

Wat was het lastig om een keuze te maken. We hebben unaniem een beslissing gemaakt, Renate Brouwer GEFELICITEERD met jouw prijs!! Je kado ligt klaar bij ons in de Salon!

Zwangerschapsverlof

Nog een aantal weken en dan verwacht Sabine haar 3e kindje. Haar laatste werkdag zal zijn op 8 februari. Mocht je nog een afspraak willen inplannen, kan dit online via www.salonimages.nl of bel ons op 0529-426615.

Barbergrooming

Training barbergrooming…. binnenkort kun je je laten scheren bij Salon Images, we houden je op de hoogte! #grooming#SebMan_official#undefinable #theprotector #thegent #thegroom#salonimages #men