Nieuws

Update

LET OP, wij merken dat onze agenda vol stroomt, veel eerder als andere jaren…. Dit heeft natuurlijk met de avond sluiting te maken maar ook met de angst voor een Lockdown.
Wij willen heel graag iedereen helpen, wij hebben onze openingstijden verruimt en werken vanaf nu op zaterdag tot 17 uur, ook de maandagen werken we van 9-17uur, en de ochtenden vanaf 8 uur. Ben jij ook bang voor deze lockdown haal dan je afspraak naar voren. Zo ben je verzekerd van een mooie kerstcoupe en hoeven we je niet zoals vorig jaar telleur te stellen….
Wil je afspraak WIJZIGEN, vinden we het fijn als je dit telefonisch doet zodat we geen dubbelde afspraken in onze agenda krijgen.
0529-426615
Wil je een afspraak maken kan dit natuurlijk ook via onze website.
Kun je je afspraak niet na komen vinden we het fijn als je dit 24hr van te voren TELEFONISCH laat weten, zo hoeven we moet de anders gemaakte kosten in rekening te brengen.
Wij willen iedereen vragen om begrip tijdens deze bizarre tijden. Dit onverwachte en onzekere is ook niet waar wij ons prettig bij voelen, maar wij hebben ook deze regels opgelegd gekregen en willen jullie graag allemaal de juiste behandeling geven!
Dus met een goede planning kunnnen we heel veel problemen voorkomen!
Lieve groet
Het team van Salon Images

Master Color Expert

Sabine volgt de opleiding Master Color Expert. #mastercolorexpert #kleur #primair #secundaire #consultatie #Sabine #wellaprobnl

Training

Jeanine en Sabine waren op training. Wat was het een geweldige dag! Weer zoveel geleerd om de perfecte ultimate bayalage toe te kunnen passen, technieken, glossings, rooth shadow, blendings…. Allemaal nodig om het mooiste resultaat te kunnen creëren…. En weer bevestigd gekregen dat je als topstylist ook nog elke dag kunt leren. #genoten #perfectie #topstylisten #toptrainers #ultimatebayalage #wellaprobnl #wellahair #blondorplex #blondorwella #colortouchwella #illuminawella #salonimages

Training

Danique was op de Wella Studio in Bunne om zich nog meer te verdiepen in de bayalage technieken #bayalage #wellaprobnl #salonimages

Trouwen

Bart en Gerlinde zijn op 12 november getrouwd! #wedding #bride #hair #makeup

Door naar de Finale

🇳🇱I’M NTVA NOMINATED IN THE CATEGORIE COLOR SPECIALIST 2021 Top 5 AT @wellaprobnl 🇳🇱
Salon Images Nieuwleusen
Sabine Versteeg-Huisman

Personeelsuitje

Mysterie van de Witte Wieven, Escape Room maar dan anders..

Trouwen

Pieter en Lisanne zijn op 29 oktober getrouwd! #wedding #bride #hair #makeup

Trouwen

Jelke en Christien zijn op 11 september getrouwd! #wedding #bride #hair #makeup

Salon Images

Het is 23 oktober 2004, mijn vader krijgt van mij de eer om van mijn salon de deur te openen.
Ik ben alleen begonnen, met soms maar 3 of 4 knip klanten op een dag. De twijfel en de zorgen…. Ik woonde nog thuis bij mijn ouders, tenslotte was ik nog maar 19 jaar. Maar ik had weinig te verliezen, dat was wat me die soms lange dagen er door heen hielp, proberen te overleven en mijn droom waarmaken, ‘ik wil later een eigen kapsalon’ een succes laten zijn. Vandaag de dag denk ik en ‘mijn meiden’ vaker, jeetje, ‘lekker’ even een kop koffie tussendoor.
De twee afgelopen jaren waren jaren die ik nooit zal vergeten en hoop nooit meer mee te maken. Je ziel en zaligheid verliezen, niet meer mogen beschikken over je eigen keuzes, de deur MOET dicht…. Huh de deur is van mij zelf, mag ik niet zelf bepalen wat daarmee gebeurd? NEE… hij moet dicht. Ik denk dat ik dat nog wel het lastigste vond, het waarom begreep ik wel, ook al denk ik nog steeds dat wij best aardig veilig konden/kunnen werken, maar gezondheid gaat boven alles. Klein feitje, in al die tijd heb ik, nog een van ‘mijn meiden’ Corona gehad. De anderhalve meter kunnen we niet waarborgen, maar tot nu toe Corona vrij blijven wel en dat voelt heel fijn!
In de salon is Corona verdwenen, geen schermen meer, geen mondmaskers, koffie uit porselein ipv karton…. Zo onwijs fijn! Maar buiten dat alles, ook deze twee jaar hebben we overleefd🙏🏻.
Het is natuurlijk een feit dat er enorm veel veranderd is in die 17 jaar, al voelt dat soms van niet, want ik heb altijd even veel mijn best gedaan… maar de markt verandert, de kwaliteit van producten verandert, en we hebben enorm veel aan onze eigen kwaliteit geschroefd, en daar zijn we op dit moment ook heel hard mee bezig. We hebben afgelopen vrijdag weer 3 inzendingen verstuurd voor de jaarlijkse Trend Vision Award, al 8 jaar op rij staan we in de finale, we hebben 1 golden Award op de plank staan maar bovenal een bak met leermomenten, mooie beelden, samenwerking, positieve energie en heel veel plezier, of we dit jaar de finale halen, wie zal het zeggen, maar de voorbereidingen waren weer geweldig.
Vanmorgen zag ik terwijl ik een rondje liep de zon opkomen en degene die mij kennen weten dat ik daar enorm van kan genieten. Maar ik besefte bovenal dat 17 jaar echt best heel lang is, en dat Salon Images een groot succes is! Dat ik enorm dankbaar ben voor ‘mijn meiden’, we staan voor elkaar klaar, we geven elkaar energie, we maken mooie dingen, we accepteren elkaar en we moeten zoveel lachen samen, daarom wil ik jullie in het bijzonder bedanken want zonder jullie was het me niet gelukt zo succesvol te zijn!
En dan al die mensen die elke keer of al heel lang of nog maar net het vertrouwen in ons hebben om van hun kapsels een mooie look te mogen maken. Lief en leed delen we soms met elkaar en daarbij mogen wij nog eens doen wat we het allerleukste vinden en dat is mooi haar maken, lieve mensen bedankt dat jullie Salon Images al 17 jaar een open deur geven!
Ik hoop dat we jullie anno 2021 wel een prachtige kerstcoupe mogen geven, en dat we fijn ons dingen mogen blijven doen!
Dat we de komende jaren mogen blijven groeien in ontwikkeling en jullie altijd ontspannen bij ons in de stoel mogen ‘ploffen’ wij doen de rest. Ik wens iedereen een hele fijne zondag en maak je dromen waar!
Liefs Sabine

 

Kinderboekenweek

Wat een geslaagde ochtend, het thema van de Kinderboekenweek, “worden wat je wil”. Alle kinderen van de Meele school kwamen een kijkje nemen in de salon, elkaar wassen, föhnen, krullen maken, maar ook knippen en scheren op een oefenhoofd. Wat heb ik genoten van het enthousiasme van de kinderen! En verrast met een prachtige vlaggenlijn waar iedereen een eigen kapsel op gemaakt heeft! Bedankt!

TrendVision Award 2021

Trouwen

Mike en Jeanine zijn op 1 oktober getrouwd!
Wat hebben ze een prachtige dag gehad, enorm genoten. #prachtigstel #genoten #geweldigfeest

 

WeDo/ Professional

WeDo/ 🧡 Professional is een nieuw eco-etisch merk en biedt een reeks veganistische en diervriendelijke verzorgingsproducten met minimale ingrediënten, met recyclebare verpakking en professionele prestaties.
Het is dermatologisch getest
Tot 99,8% ingrediënten van natuurlijke oorsprong
1 verkocht product = 8 plastic verpakkingen uit het milieu
Minimalistische formule
Professionele presentatie
Perfect voor gekleurd haar
Geen parabenen, sulfaten en siliconen, duurzaamheid, gezond leven, minder afval produceren en zelf het heft in handen nemen om datgene te doen waar wij verantwoordelijk zijn. De toekomst van de volgende generatie en de wereld waarin wij met zijn allen opgroeien veilig stellen. #wedoacttogether #eco-etisch #wellaprobnl #salonimages #parfumfree #sulfaatfree #vegan #recyclebaar

 

Afscheid Joela

Dat was dan het afscheid wat we namen van Joëla. Wat was het fijn om nog een keer met z’n allen samen te zijn! We wensen je heel
veel succes met je nieuwe job, heel veel geluk met Matias en dat je ons maar nooit zal vergeten, gelukkig zien we elkaar snel weer. #afscheid #bedankt #collega #salonimages

 

Feest!

Het smaakt heerlijk familie Dubbink! Een hele fijne dag vandaag! #hairupdo #partyhair #wedding #SalonImages

 

Zomer Vakantie 2021

De vakantie van Jenneke en Gerko zit er helaas weer op, vandaag haar eerste werkdag. Zij hebben genoten van een vakantie in Frankrijk #holidaytime #backtowork #salonimages

En dan zit het er weer op  voor iedereen…
maandag gaat bij velen van het normale leventje weer beginnen.
We hopen dat iedereen heeft genoten deze zomer vakantie!
Voor Sabine was het heel veelzijdig maar we hebben enorm genoten!
Ook zin om weer aan de slag te gaan in de salon! #nieuwseizoen #mastercolor #autum/winter #salonImages
Ook Esther heeft genoten van haar vakantie met haar vriendinnen,
vanaf volgende week gaat haar opleiding van start
en zal ze ook gaan stage lopen bij ons in de salon. #salonimages

De vakantie van Jeanine en Mike zit er helaas weer op, ze genoten van hun tijd in Nederland. 🍷☀️

Danique en Wesley waren in Oostenrijk en Italië,
ook zij zijn na een prachtige vakantie weer begonnen. 🇮🇹🇦🇹⛰#holidaytime #backtowork #salonimages

⛱☀️Ellie en Henri hebben genoten van het heerlijke Oostenrijk #benieuwdnaarjouwvakantie #Salonimages #zomer2021

Welkom Esther!

Esther gaat vanaf september de hairstylistenopleiding volgen,
deze zomer is ze al gestart bij ons in de salon,
jullie zullen haar bij ons ontmoeten!

Vrijgezellenfeest Jeanine

1 oktober, stapt onze lieve Jeanine met haar Mike in het huwelijksbootje,
denkende dat ze alles VET onder controle heeft…. 😂
vandaag werd ze heel erg verrast door al haar lieve vriendinnen….
Heel veel plezier meid👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️🍻

Nieuwe collega

Hoi allemaal!
Mijn naam is Danique en ik start in augustus bij Salon Images.
Ik vind het super leuk om met haar bezig te zijn.
De trainingen die in het vooruitzicht staan, daar kijk ik ontzettend naar uit.
Mijn vrije tijd besteed ik graag samen met vrienden.
We gaan gezellig uit of zitten op het terras.
Leuk je te ontmoeten bij Salon Images!

Ellie 15 jaar bij Salon Images

Foto’s uit het archief dit keer, want Vandaag hebben we gevierd dat Ellie ruim 15 jaar bij Salon Images werkt, beginnen, verhuizen, trainen, verbouwen, Trend Vision, ervaringen delen, elkaar tips geven, maar vooral heel veel gezelligheid een collega waar je op kunt bouwen, die voor het hele team klaar staat en waar je onwijs mee kunt lachen! #jubileum #salonimages #delichtmis #verassen #wellaprofessional #wtfa #wellaprobnl #dankbaar

Nieuw; Studentenkorting

Ook voor jullie studenten hebben we nu goed nieuws!
Vanaf nu kun je als student ook bij Salon Images korting krijgen op jouw knip of kleurbehandeling.
Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk mooi haar voor je is, maar we begrijpen ook dat het voor een student een flinke uitgave kan zijn.
Daarom willen wij ook studenten hier in tegemoet komen met onze studentenkorting!
Vanaf nu kun je je laten knippen en/of kleuren bij ons voor een piekfijn prijsje.
Je krijgt namelijk op vertoon van je studentenpas altijd 20% korting op ál geselecteerde behandelingen.
Vermeld altijd bij het maken van de afspraak dat je gebruik wilt maken van de studentenkorting.
*Tot 27 jaar
Boek online;
Of bel;
0529426615

Kapsalon Quiz

And the winner is…
De winnaars hebben hun prijzen opgehaald
Nogmaals GEFELICITEERD!🎉
1. Bettina Dirksen
2. Richard Elisabeth Barneveld
3. Marijke Ouwehand-Kisteman

De kop is eraf!!!

Wat voelen we ons voldaan na al die maanden, en iedereen is zo blij! Mooie bloemen, overheerlijke wijn en heel veel chocolade… de helft is al op haha! Iedereen enorme bedankt voor deze heerlijke week, jullie enthousiasme en gezelligheid!

3 dagen feest!!!

2 voor de meisjes en 1 voor mama… waar het hopelijk oneindige dagen van worden! Wat was het fijn om bij de meiden thuis te zijn op hun verjaardag, maar wat vind ik het fijn om morgen weer aan de slag te gaan!! Met open armen ontvangen we jullie allemaal!! #salonimages #lichtblijftaan #topteam #kommaarop

Stentor 29-01-2021

Stentor 29 januari 2021. We willen zo graag aan het werk, zo graag het geen doen wat ons blij maakt, vanavond om 19:45uur kun je Sabine live horen op Vechtdal fm radio over Trend Vision en over de lockdown #corona #wathetmetjedoet #houvol #wachtopons #blijfgezond #stentor #vechtdalfm #salonimages