Nieuws

 • Janneke motivatie wella

  TrendVision

  Het geeft een goed gevoel om iedere persoon op zijn mooist te laten zien. We hebben in ons vak te maken met verschillende mensen en persoonlijkheden , dat maakt het zo afwisselend. Daarnaast kun je ontzettend veel met je creativiteit doen, dat is inspirerend en vind ik onwijs leuk!

 • Vakantietijd

  Vakantieperiode

  Salon Images is tijdens de zomer periode gewoon geopend. Hieronder kunt u zien in welke weken uw kapster met vakantie is. Wij wensen u een prettige vakantie

  Sabine:   30,31,35

  Jenneke: 32,33,34

  Janneke: 32,33

  Ellie:       33,34

  Hanneke: 29

  Samantha: 29,37

 • Blorange

  Blorange

   

  Blorange is een afkorting voor bloed sinaasappel, peach en rose. Deze tint staat vrijwel iedereen omdat er warme en koele tinten in Blorange zitten.

   

 • Vaderdag actie

  Vaderdag Actie

  Vader zoon en dochter blij gemaakt met hun nieuwe coupe!

 • Personeelsuitje

  Personeelsuitje

  Een zeer geslaagde en gezellige dag afgelopen zaterdag, en ja… de Ladies van Salon Images hebben hun mannen verslagen met Expeditie Robinson

        

   

   

 • Up do’s

  Good Hair!

 • TrendVision dag 3

  Trendvision Award

  De laatste dag van de 3-day seminar Trendvision Awards 2017. Een super inspirerende dag, lekker aan de slag geweest met model, feedback gekregen en nu vol met ideeën en mogelijkheden voor het eindconcept!

   

 • Trendvision dag 2

  TrendVision Award

  Dag 2 van de training 3-daagse voor de Wella Trendvision Awards 2017 zit er alweer op! Een dag in het teken van presenteren, feedback en moodboards

 • Trendvision dag 1

  TrendVision Award

  Dag 1 training voor Trendvision Awards 2017: Tips & trick van Luke Benson, british hairdresser of the year en winnaar van Trendvision Engeland. Super leerzame dag, goeie tips & tricks om te gebruiken tijdens de show en zelfs in de salon vanuit een look&learn en zelf ook aan de slag geweest morgen dag 2; bring it on!

 • Actie Mini’s

  Miniaturen van System Professional

  Ben jij al voorbereid op de zomer? Miniaturen shampoo’s en conditioner 2 stuks voor 8,95 en krijg er een luxe vakantie kit erbij!

 • Beschadigd en gezond haar Solar

  Solar System Professional

  Haar na blootstelling aan de zon:

  Zon en zeewater drogen je haar uit. Als je je haar daar niet tegen beschermt, kost het veel moeite en tijd om het achteraf te herstellen. Het is zonde om je haren deze zomer te beschadigen met uv- straling, chloor, zout en zee.

  De Solar lijn van System Professional is ontwikkeld om het haar te beschermen tegen beschadiging van zonlicht. Haalt restanten zoals chloor en zout uit het haar en verwijderd zonnebrand van het lichaam.

   

 • moederdag actie

  Moederdag actie

  Moeder en Dochter blij gemaakt met hun nieuwe coupe!

 • System Professional

  System Professional

  We hebben weer een zeer inspirerende training gehad van System Professional!

 • Blorange training

  Bright Contouring

  Jenneke en Samantha zijn naar de training Bright Contouring geweest. Ze zijn geïnspireerd op het gebied van de nieuwe trend contouring, blorange en contrasten van kleuren.

   

 • TrendVision Award 2017 foto’s van de rest

  TrendVision Award 2017

  Janneke is genomineerd voor de TrendVision Award 2017!!

  Dit zijn de eindresultaten van Sabine, Ellie, Hanneke en Samantha

  Sabine:

  Ellie:

  Hanneke:

  Samantha:

 • Janneke genomineerd voor de trendvisioen award

  Janneke is genomineerd voor de Trend Vision Award 2017!!

  Begin deze maand waren we druk bezig met onze inzendingen, vandaag te horen gekregen dat Janneke is genomineerd!!! YES!!! 17 september staat Janneke namens Salon Images live on stage voor de jury haar model te presenteren, tot die tijd houden we jou op de hoogte van alle ontwikkelingen!!

   

 • Jonneke Bruiloft

  Wat een plaatje, Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Heel veel liefde en geluk gewenst

   

   

   

 • Bright Contouring

  Bright Contouring

  Ben jij klaar voor de zomer? Get your summer blonde look en krijg een summer gift gratis!

   

   

 • Moederdag

  Moederdag

  De winnaar van onze moederdag actie is geworden: Gonnie Pastoor. Je bent samen met jouw moeder welkom en ontvangen een gratis knipbeurt, van harte gefeliciteerd!

 • Jubileum

  Jubileum

  Na 3 weken feest te hebben gevierd en aantal keren de hoofdprijs gedraaid voor de heren, ter waarde van een gratis knipbehandeling. En nu voor het eerst een dame, mevrouw Kluinhaar liet haar kleindochter draaien, en ja hoor… op Goud, super gedaan Isa, oma kreeg van ons een mooie Wella professional Sahira föhn t.w.v €79,95,- mooie afsluiting van deze gezellige periode!

 • TrendVision Award 2017

  TrendVision Award 2017

  We zijn al vroeg gestart vandaag, shooten voor de Wella Trend Vision Awards 2017!

   

 • Salon Images 12.5 jaar

  Salon Images bestaat 12.5 jaar!!

  Wie feest viert, trakteert! Salon Images bestaat 12.5 jaar en wij willen dit graag met u vieren. Elke klant mag aan het rad draaien en krijgt altijd een mooie prijs!

     

 • Lady’s night

  Lady’s Night, Witte Peerd

   

  Wij waren aanwezig bij de lady’s night bij het Witte Peerd. Wat was het gezellig, onwijs druk en wat hebben we mooie adviezen mogen geven. Een zeer geslaagde avond waarbij we samen met La Vida ook nog een metamorfose weg gegeven hebben die gewonnen is door Ester Kreule.

    

 • System Professional

  System Professional

  Het nieuwe System Professional is gebaseerd op het EnergyCode complex. Door jouw individuele haarenergieprofiel te diagnosticeren, een proces dat we EnergyCode Mapping noemen, kan jouw haarverzorgingsconsulent een ultra-gepersonaliseerd, gecodeerd verzorgingssysteem voorschrijven dat de energie van jouw haar maximaliseert. Dit gepersonaliseerde verzorgingssysteem is jouw EnergyCode.

      

   

  Training System Professional

  Om met deze unieke producten te werken volgen we daarvoor trainingen

    

   

   

 • Training Hanneke, blond advance

  Blond Advance

  Hanneke heeft de training Blond Advance gevolgd. Het creatief mixen en blond kleuren blijft altijd een van de meest specialistische kleurbehandelingen. Deze training was vooral gericht op diverse blond mogelijkheden te realiseren met de focus op totaalontkleuringen.

  Voor:

   

  Eindresultaat:

   

 • Lady’s night Nieuwleusen

  Lady’s Night Nieuwleusen

  Woensdag 05-04-17 staan wij op de Lady’s Night in Nieuwleusen bij ‘T Witte Peerd, zien wij je dan?

   

 • Masterclass kniptraining

  Masterclass kniptraining van Lucien Beijerink

  Lucien Beijerinck gelooft in de kracht van positiviteit. Geloof in jezelf dan kom je tot je doelen én je dromen! Hij is sinds 2012 Ambassador P&G salon professional portfolio. In 2008 trad Lucien in dienst bij P&G als Lead Trainer Sebastian professional en in 2010 werd hij verantwoordelijk voor Cut, Care & Styling bij Wella Professionals. Lucien begon het kappersvak in 2001 en was 3 jaar lang de rechterhand van de Zeeuws Vlaamse Top Stylist Berni Ottjes. Hierdoor heeft hij veel backstagewerk en shows gedaan en gereisd om seminars te geven. In 2007 won hij de 3e prijs Newcomer of the Year Coiffure Awards.

  De modellen van de masterclass kniptraining:

    

           

 • Essential Color

  Essential Color

  Janneke en Samantha hebben de training Essential Color gevolgd, ze zijn dieper op de kleurentheorie in gegaan van Wella Professional

    

  We zijn terug gegaan naar de basis van

  het kleuren en hebben dit omgezet naar

  het kleuren van het haar.

   

  De kracht van de waterstofperoxide door middel van

  bruistabletten

 • Janneke training

  Janneke is geïnspireerd door de training van Dave Wiekens

   

   

   

    

   

 • VIP even System Professional

  VIP event van System Professional

     

 • Training Hans Beers

  Training Hans Beers

  Welke kapper wil jij zijn? Hans Beers heeft Ellie en Jenneke uitgedaagd om na te denken over hun carrière.

  Ze zijn op verschillende vlakken weer geïnspireerd.
  Hans Beers won in de afgelopen jaren verschillende wedstrijden in het binnen en buitenland hij geeft nu verschillende trainingen bij Wella Professionals

    

 • Malu Wilz: Above the Clouds

  Malu Wilz: Above the Clouds

  Breng de lente/zomer in uw salon.

  Luchtige in elkaar overlopende pasteltinten nodigen uit om in een droomwereld te stappen. Zweef gewichtsloos over de wolken met de gelimiteerde lente/zomer collectie van Malu Wilz

  overzicht-modekleuren-above-the-clouds-web-malu-wilz (1)

 • Trend: Contouring!

  Trend: Contouring!

  De nieuwe trend: contouring! Maar wat is het nou eigenlijk? Je kent het vast vanuit de visagiewereld: het shapen van je gezicht met lichte en donkere tinten. Een lichte kleur valt op en vergroot, een donkere kleur verkleint en valt meer weg. Je legt het accent op hetgeen dat jij wilt benadrukken. En dat is contouring wat ook doet, maar dan voor je gezichtsvorm! Door contouring toe te passen in je haarkleur, kan je jouw gezichtsvorm shapen. En het zorgt ervoor dat je gezicht mooier omlijst wordt door je haar. Wat deze trend nou zo interessant maakt, is dat iedereen heeft weer een andere gezichtsvorm en kenmerken in het gezicht heeft.  Je kunt deze trend dus personaliseren! Zo ontstaat er een unieke, op maat gemaakte kleuring, speciaal voor jou!

  best-contouring-make-up-tips-and-tutorials (6)

 • Spring Summer 17 Trendcollection

   

  Wella-BlogArticle-SS17-Hair-Contouring-Collection-5_d Wella-BlogArticle-SS17-Hair-Contouring-Collection-9_d

  Wella-BlogArticle-SS17-Hair-Contouring-Collection-6_d Wella-BlogArticle-SS17-Hair-Contouring-Collection-10_d (1)

  Wella-BlogArticle-SS17-Hair-Contouring-Collection-7_d Wella-BlogArticle-SS17-Hair-Contouring-Collection-8_d

 • Contouring

  Contouring

  De nieuwe trend; contouring!. Bij haarcontouring creëer je een coupe op maat en breng je de haarkleur zo aan dat je de illusie van licht en schaduw creëert en de gezichtsvorm definieert en omrandt. We hebben ons laten inspireren tijdens de look en learn training in Rotterdam

  16386866_1223280834459055_3641848197509779555_n 16473607_1223280921125713_7364807737007041987_n 16426187_1223281037792368_8836942566383872213_n

 • Trend Vision Award 2017

  Trend Vision Award 2017

  We zijn weer bezig met de voorbereidingen van de Trend Vision Awards 2017.
  Vorig jaar stonden Ellie en Janneke vol trots op het podium, hopelijk krijgen we ook dit jaar weer een plek op het podium. We hebben ons weer mogen laten inspireren bij de presentatie van de Trend Vision

  rotterdam cursus

 • La Beige Collection

  La Beige Collection

  NIEUW en bij ons te krijgen: Geïnspireerd op woestijn, gedigitaliseerd en vertaald naar technologie en moleculen om de nieuwe Le Beige Collection te creëren. Het kleurenpalet is ontworpen om haarkleurcontouring voor alle huidtypes te ondersteunen!

   

  la beige collection Color-Touch-Powder-Visual_d (1)

 • Salon Images wenst u fijne feestdagen!

  Salon Images wenst u fijne feestdagen!

  15380359_1180464728740666_7426929530417585139_n

 • Make-over Marjolein

  Make-over Marjolein

  Marjolein Niens zit deze editie in de make-over, verzorgd door Salon Images en La Vida Allure uit Nieuwleusen.

  Marjolein is 36 jaar en heeft samen met haar man 2 kinderen. De kinderen zijn nu 6 en 8 jaar oud, vertelt Marjolein. “Ik heb al sinds de geboorte van mijn oudste kind hetzelfde gemakkelijke kapsel waar ik niet veel aan hoef te doen. Verven doe ik al jaren niet meer. Dat zie je toch niet in mijn donkere haren, althans dat heb ik mezelf wijsgemaakt. Diep in mijn hart zou ik wel iets vlotters, stoerder of iets pittigers willen!

  Met deze informatie neemt Marjolein plaats in de stoel. Jenneke begint met het creeëren van een model in het haar van Marjolein. “Wij gebruiken een snijtechniek om mooie vloeiende lijnen in het haar te maken. Op deze manier geven we een luchtig en nochalant effect aan het haar. Marjolein heeft een sterke valling aan de voorkant die we bewust lang en zwaarder houden. Ook past het er goed bij de coupe die we bij Marjolein aanbrengen”.

  Het kleuren wordt gedaan door Hanneke, zij overlegt met Jenneke, wat de beste kleur zou zijn voor het haar van Marjolein. Jenneke legt uit dat Marjolein een cool type is, dit wordt op basis van de huid bepaald. “Uiteraard houden we bij het uitkiezen van een kleur rekening met de laatste trends.” De trends van het komende najaar zijn vooral de brons kleuren vertelt Hanneke. “Daarbij is het erg belangrijk dat het kapsel na het kleuren een zo natuurlijk mogelijke uitstraling heeft. Na de kleur te hebben aangebracht wordt deze extra versterkt met lichte kleuren, de vele kleuren geven straks de natuurlijke look.”Tijdens het kleuren en wassen van het haar neemt Marjolein plaats in de heerlijke massage stoelen, naast een hoofdmassage van Hanneke, wordt het hele lichaam gemasseerd. “Erg fijn, ik voel me aardig op mijn gemak gesteld door de dames van de salon, ik ben heerlijk ontspannen aan het genieten.”

  Nadat het haar klaar is, wordt Marjolein door Jenneke opgemaakt. Jenneke gebruikt ook hier zo natuurlijk mogelijke tinten om de make-up het best tot zijn recht te laten komen. Dan is het moment daar. Marjolein die de gehele middag niks heeft gezien, kan niet langer wachten. Het doek verdwijnt, en de reactie van Marjolein spreekt boekdelen! “Wow! Wat een verandering, ik moet wel wennen hoor, maar vind het prachtig,” schreeuwt ze uit!

  Dit was marjolein voor de metamorfose:

  img_6068_1481108103

  Tijdens de metamorfose:

  img_6082_1481108104 img_6136_1481108108

  Het eindresultaat:

  img_6258_1481108112

 • Training van Dave Wiekens

  Training van Dave Wiekens

  Samantha heeft een zeer leerzame training gehad van Dave Wiekens. De nieuwste Cut, Shade en Styling technieken voor onze mannen!

  dave wiekens samantha

 • Training van de Bronde Luxe Collection

  Training van de Bronde Luxe Collection

  Inspirerende color training gehad over de Bronde Luxe Collection

  bronde luxe collection training 1 training bronde luxe samantha kijken naar boek met romy en hanneke op achtergrond

 • Wella TrendVision 2016: Ellie en Janneke

  Wella TrendVision 2016: Ellie en Janneke

  Op 11 september gaat het dan echt gebeuren, na weken van training gaan Ellie en Janneke ‘on-stage’ hun werk presenteren voor de hoogstaande vakjury en plus minus 1.500 kappers. De bedoeling van deze Wella Trend Vision competitie is dat ze op die dag hun werk in 3 uur moeten maken, een presentatie voor de jury houden en vervolgens op het podium hun werk showen aan al die vakmensen…
  Ze zitten in de categorie color vision, we mogen niets verklappen maar hieronder zie je een kleine impressie van de Wella-kleuren waarmee ze op 11 september aan het werk gaan.

  janneke trendvision                     ellie trendvision                    Ellie en Janneke

 • Het beste deal van Nederland

  Het Beste Deal van Nederland

  Afgelopen zondag 30 oktober stond Salon Images in de spotlights van SBS6 in het programma Beste Deal van Nederland. Ben je benieuwd naar de deal? Kijk dan hier het fragment.

   

 • Winnares Ingrid: ‘Een make-over is echt een aanrader!’

  Winnares Ingrid: ‘Een make-over is echt een aanrader!’

  Een heerlijk verwendagje, met als eindresultaat stralen als nooit tevoren, dat overkwam Ingrid Hendriks uit Lemelerveld. De make-over kwam een complete verrassing voor de winnares. ‘Ik was alweer vergeten dat ik me had opgegeven, dus dan is het wel erg leuk om te horen dat je hebt gewonnen! Ik had me opgegeven en er verder helemaal niet meer aan gedacht. Ik weet niet zo goed wat ik kan verwachten, dus laat ik het maar gewoon over me heen komen. Ik vind het allemaal wel erg spannend!’.

  De dag start bij Salon Images in Nieuwleusen. ‘Ik heb het haar van Ingrid een aardig stuk korter geknipt, wel heb ik volle lijnen aangehouden, Ingrid kwam met heel erg gelaagd haar binnen, wat op dit moment niet de trend is en het geheel ook erg onrustig maakt. Ik heb het haar wel ingeknipt, waardoor het een luchtig geheel blijft, aldus kapster Hanneke. Ze vertelt enthousiast verder: ‘’De nieuwe Wella Bronde Luxe collectie is net uitgekomen, hierin zien we dat het komend seizoen de kapsels veel rust, glans en luxe uitstralen. Qua kleur heb ik de nieuwe Wella Illumina koel brown tint toegepast waarin de voorkant wat lichtere accenten te zien zijn.

  Hierdoor oogt de coupe levendiger. Ook qua styling kan ze meerdere kanten op, wij vinden het belangrijk dat onze klanten hier zelf goed mee uit de voeten kunnen en niet alleen een mooi gestylde coupe hebben als ze bij de kapper vandaan komen, daarbij geven we duidelijk uitleg hoe ze het thuis kunnen verzorgen en stylen’. Na de behandeling bij de kapper is het tijd voor het aanbrengen van make-up. Er wordt een bruine mascara aangebracht in plaats van een zwarte. In combinatie met huid en haar geeft dit een zacht geheel. Verder een rustige basis en een mooie gloss op de lippen. Het eindresultaat mag er zijn, een prachtige look, die erg mooi past bij het kapsel van Ingrid.

  Dit was Ingrid voor de metamorfose:

  metamorfose model voor

  Tijdens de metamorfose:

  metamorfose hanneke knippen hanneke kleuren metamorfose model metamorfose make up

  Het eindresultaat:

  metamorfose eindresulaat

   

 • Beachparty

  Beachparty

  Hierbij een kleine impressie van de Beachparty, we hebben een hele gezellige avond gehad. Dit naar aanleiding van vijf jaar op rij door u verkozen tot de leukste en best gewaardeerde kapsalon van de gemeente Dalfsen. Bedankt voor u stem en u komst afgelopen maandag, we hebben een super leuke avond gehad!

  dsgas

  1213

 • Ellie en Janneke hebben met succes deel genomen aan de TrendVision Award, ze zijn in de top 10 geëindigd!!

  Ellie en Janneke hebben met succes deel genomen aan de TrendVision Award, ze zijn in de top 10 geëindigd

  Op 11 september moesten Ellie en Janneke hun creatie op de dag zelf gaan maken. Dit vond in de ochtend plaats bij de Wella Studio in Rotterdam. Nadien moesten zij hun concept presenteren tegenover de jury. Het resultaat werd getoond in een indrukwekkende en veelzijdige show waarin de laatste mode- en kleurtrends zich vertalen naar de meest uiteenlopende creaties. Een vaktechnische jury heeft de kandidaten beoordeeld op hun totaalconcept van haar, styling en visagie.

  Ze kunnen met recht terugkijken op een geweldige ervaring. Het vergt tijd, inzet en vakmanschap, maar ze hebben ontzettend veel van geleerd en veel plezier gehad in het ontwerpen van hun eigen creatie.

  model ellie janneke model Ellie en Janneke op de catwalk

  Ellie en Janneke met vlag foto trendvision

 • Dubbel feest voor Salon Images

  Dubbel feest voor Salon Images

  25 april j.l. heeft het team van Salon Images zich volledig ingezet om een prachtige serie foto’s te maken voor inzending van de Trend Vision awards 2016. Ook heeft het team zich de afgelopen maanden in gezet om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen voor de verkiezing van de leukste kapsalon van het jaar.

  31 mei kregen ze goed bericht. 2 team leden, Ellie en Janneke zijn met hun ingezonden foto genomineerd samen met 10 andere kappers uit heel Nederland, zij gaan 11 september a.s. strijden voor de Gold award van de Wella Trend Vision Awards 2016, onder het toeziend oog van zeker 2000 kappers. Onwijs spannend, veel voorbereidingen en een fantastische boost voor de salon!! Als kers op de taart hoorde het team de dag erna, 1 juni, dat zij de best gewaardeerde salon van de gemeente Dalfsen zijn, en uitgeroepen tot de leukste salon van de gemeente Dalfsen!!! Deze week kan niet meer stuk! 27 juni gaat het team de award op halen uit handen van Dirk Zeelenberg, voor een ieder die zijn waardering uitgesproken heeft d.m.v een stem, onwijs bedankt!!